Καλπάζοντας στο χείλος της καλντέρας…

Σαντορίνη, ένα νησί μοναδικής ομορφιάς κι αισθητικής! Γνωρίστε την μέσα από εναλλακτικές διαδρομές και ζήστε την ανεπανάληπτη εμπειρία της ιππασίας στην θηραϊκή ύπαιθρο!
Αγναντέψτε την διάσημη καλντέρα και το ηφαίστειο, απολαύστε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα και θαυμάστε τα ωραιότερα τοπία ιππεύοντας ένα άλογο! Μια ξεχωριστή εμπειρία που θα γίνει ανάμνηση ζωής από την εκπληκτική Σαντορίνη!!!

Η ιππασία στη Σαντορίνη είναι μία δραστηριότητα που αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών. Ο ιππικός όμιλος SANTO HORSE RIDING λειτουργεί στο χωριό Ακρωτήρι από το 2005 και προσφέρει στους λάτρεις της ιππασίας την δυνατότητα να γνωρίσουν την Σαντορίνη μέσα από συγκεκριμένες προτεινόμενες διαδρομές, ιππεύοντας με ασφάλεια τα άλογα της φάρμας μας.
Ο ιππικός όμιλος SANTO HORSE RIDING είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Οι ιδιοκτήτες είναι δύο αδέρφια οι οποίοι με αγάπη και σεβασμό στα άλογα δημιούργησαν τη δική τους φάρμα στο χωριό Ακρωτήρι – πολύ κοντά στον ομώνυμο αρχαιολογικό χώρο και στην διάσημη Κόκκινη παραλία – και από το 2005 εκτρέφουν και αναπαράγουν τα δικά τους άλογα.
Η τουριστική ιππασία συνδυάζει την άθληση με την ψυχαγωγία και αποτελεί μια δραστηριότητα που ελκύει έμπειρους αλλά και αρχάριους ιππείς. Γι αυτό και οι ειδικευμένοι αναβάτες του SANTO HORSE RIDING είναι πάντα δίπλα στους πελάτες μας, φροντίζοντας για την ασφαλή έκβαση της κάθε εκδρομής. Επίσης, στην φάρμα μας και μέσα στο περιφραγμένο χώρο 10 στρεμμάτων που διαθέτουμε παραδίδονται μαθήματα ιππασίας για αρχάριους από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας.

Η Σαντορίνη αποτελεί ιδανικό προορισμό ιπποτουρισμού, καθώς η ξεχωριστή της φύση αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο προς εξερεύνηση. Μέσα από τις οργανωμένες διαδρομές που σας προτείνουμε θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μοναδικά τοπία που μόνο ιππεύοντας μπορείτε να απολαύσετε.
Οι προτεινόμενες εκδρομές ιππασίας περιλαμβάνουν βόλτες μέσα στην εκπληκτική ύπαιθρο του νησιού, στο χωριό Ακρωτήρι κοντά στον αρχαιολογικό χώρο, στην περιοχή της Αγίας Άννας και στην παραλία Θέρος όπου θα τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες. Σημείο αναφοράς στις διαδρομές αυτές αποτελεί η ανεπανάληπτη θέα προς τις παραλίες αλλά και η μαγευτική θέα προς την Καλντέρα.